banner3(5)
banner1(6)
banner2(5)
 • Xuzhou Giant përzierje konkrete, është një nga prodhuesit profesionale të përzierje konkrete në Kinë, është themeluar në vitin 1998 në Xuzhou Kinë. Ne jemi te specializuar në kërkime konkrete admixture, prodhimit dhe shpërndarjes.
 • Shtesa gjigante betoni mund të ofron shërbime profesionale të teknologjisë know-how transferimin e përzierje konkrete, duke përfshirë procesin, projektimit, prodhimit, aplikimin, dhe menaxhimin e dini se si.
 • China Gjigandi Materiale Ndërtimi Co, Ltd, një prodhuesi kryesor i përzierje konkrete, është themeluar në vitin 1998 në Xuzhou, Kinë.

About our company

What do we do?

Xuzhou Gjigandi Materiale Ndërtimi Co, Ltd, një prodhuesi kryesor i përzierje konkrete, është themeluar në vitin 1998 në Xuzhou, Kinë. Ajo është e specializuar në përzierje kimike kërkimore, prodhimit dhe shpërndarjes.

shiko më shumë

Hot products

Our products

Contact us for more sample albums

According to your needs, customize for you, and provide you wit

INQUIRY NOW
 • China Giant building materials Co.,Ltd ,   a leading manufacturer of concrete admixtures,   was established in 1998 in Xuzhou, China.

  ABOUT US

  China Giant building materials Co.,Ltd , a leading manufacturer of concrete admixtures, was established in 1998 in Xuzhou, China.

 • Shtesa gjigante betoni mund të ofron shërbime profesionale të teknologjisë know-how transferimin e përzierje konkrete, duke përfshirë procesin, projektimit, prodhimit, aplikimin, dhe menaxhimin e dini se si.

  OUR SERVICE

  Shtesa gjigante betoni mund të ofron shërbime profesionale të teknologjisë know-how transferimin e përzierje konkrete, duke përfshirë procesin, projektimit, prodhimit, aplikimin, dhe menaxhimin e dini se si.

 • Xuzhou Giant concrete admixtures, is one of the professional manufacturers of concrete admixtures in China, We specialize in concrete admixture research, manufacturing, and distribution.

  OUR TEAM

  Xuzhou Giant concrete admixtures, is one of the professional manufacturers of concrete admixtures in China, We specialize in concrete admixture research, manufacturing, and distribution.

Latest information

news

Të marrë pjesë në Ekspozitën Vietnam Build
Të marrë pjesë në Ekspozitën Vietnam Build

China Sodium Lignosulfonate Manufacture to Saudi Arabia

The Saudi Arabia customer Importing China Giant Sodium Lignosulfonate They wanted to inquire about a 20-foot container of  sodium lignosulfonate as a trial order. When quoting, our business manager quotes sodium lignosulfonate in 20-foot containers and 40-foot containers(28tons) for the customer’...