Products Bintang

Xuzhou Buta bahan bangunan Co., Ltd, sawijining perusahaan anjog saka Admixtures konkrit, iki diadegaké ing taun 1988 ing Beijing, China. Punika specialized ing Admixtures kimia riset, Manufaktur, lan distribusi.
ndeleng liyane

proyèk Latest

  • Xuzhou Buta Admixtures konkrit, iku salah siji saka manufaktur profesional saka Admixtures beton ing China, iki diadegaké ing taun 1998 ing Xuzhou China. We spesialis ing riset konkrit admixture, Manufaktur, lan distribusi.
    mangerteni sing luwih lengkap
  • Admixtures Concrete buta bisa menehi layanan profesional saka teknologi transfer ngerti-carane saka Admixtures konkrit, kalebu proses, desain, Manufaktur, aplikasi, lan manajemen ngerti carane.
    mangerteni sing luwih lengkap
  • China Buta bahan bangunan Co., Ltd, sawijining perusahaan anjog saka Admixtures konkrit, iki diadegaké ing taun 1998 ing Xuzhou, China.
    mangerteni sing luwih lengkap

    lastest News

    • Rawuh ing Pameran Mbangun Vietnam

      Rawuh ing Pameran Mbangun Vietnam

      20 Mar, 19
      Our company, buta Admixtures Concrete Company dirawuhi Vietnam Mbangun Exhibition ing April, 2018. Kita ketemu akeh klien lan partners lan expended ing maket Vietnam. The qualiting saka p utama kita ...
    • Cara kanggo milih Admixtures beton

      Cara kanggo milih Admixtures beton

      18 Apr, 19
      China Buta Admixtures konkrit duwe luwih saka 60 jinis, sawetara dhuwur banyu Reducer, Pabrik saka Admixtures China Xuzhou giant.Concrete nambah kinerja konkrit lan nyetel sub ditambahaké seneng ...
    Concrete buta Admixtures Produsèn anjog saka Admixtures beton ing China, iki diadegaké ing taun 1998 ing Xuzhou China. Punika specialized ing riset konkrit admixture, Manufaktur, lan distribusi. Our company wis limang lokasi Manufaktur China lan mrodhuksi liwat 60 produk jinis, kalebu reducers sawetara dhuwur banyu, accelerators, Retarders, produk anti-pembekuan, kemul, adhesives / Lem, bahan banyu-proofing etc.
    Tampilan Online Chat!